keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Itkeäkö vaiko nauraa?


Mä ansaitsisin varmaan vuoden laiskimman blogipäivittäjän-tittelin! Sen verran hurja on tää päivitystahti. Titteleistä puheenollen meidät kruunattiin ylväästi Vuoden 2010 UKU Mastereiksi. Tästä myöhemmin (niiin myöhemmin ja myöhemmin) lisää kuvien kera!

Taas on sattunut ja tapahtunut. Kevät käänsi itsensä kohti kesää ja koiran karvanlähtö on järkyttävä. Voin taata, että meiltä ei löydy yhtään paikkaa jossa ei ole koiran karvaa. Sitä löytyy sohvalta, saunasta (!), kaapeista ja etenkin vaatteista.

stoppi on kohdillaan ;)

Viime viikolla treenattiin Karoliinan ja Nemon kanssa ahkerasti, mutta omalta osalta treenit meni todella huonosti. Perus pelleilyä ilman kunnon suunnitelmia ja heti meno näytti kamalalta. Pelottaa, koska kisat on ihan kohta ja mulla on puolivalmis koira menossa avoimeen luokkaan. Ja iso kiitos Karoliinalle kuvista!

Maanantaina käytiin Tytin luona hierottavana 9viikon tauon jälkeen. Teki ihan hyvää koiralle ja mun mielelle. Puhuttiin Tytin kanssa perusteellisesti Wilin selästä ja kivuista sekä vaikeuksista hypätä. Tytti on aivan varma siitä, että viime hieronnan jälkeen selälle on tapahtunut jotain tosi radikaalia. Se on ottanut iskua, tärähtäny pahemmin yms. sillä se ei ole koskaan ollut noin jumissa. Tytti myös muistutti, että me ollaan aikasemminkin (ai ollaan vai? :D) puhuttu Wilin selässä olevasta notkosta. Notko syntyy heti kun selän lihakset tai rangan lähellä olevat lihakset on jumissa ja Wili köyristää selkää kivun vähentämiseksi. Puhuttiin myös agilityn haitoista sekä mahdollisesti harrastuksen lopettamisesta. Kaikki on siis käyty mielessä läpi tavalla tai toisella. Kyselen nyt mahdollisten kuvien hintoja ja päätän sitten, että otanko ensin kuvat vai vienkö fyssarille. Tytti sai selän mukavasti auki ja käyttikin uutta hierontaotetta (jota kuulemma ortopedit käyttävät) joka teki ihmeitä. Kiitos Tytti olet ihana! :)

köyhän miehen agilityä!

Paikallamakuu rintamalla toistaiseksi hyviä ja ilahduttavia uutisia. Eilen otin kolme makuuta. Ensimmäinen on normaali makuu, mutta aika 3min. Ei mitään moitittavaa. Toinen makuu 2min, kokonaan piilossa ja yksi palkka minuutin kohdalla. Vika makuu nurmella ja 30s piilossa. Kaikki makuut meni niiin hienosti. Mutta lisätäänpä samaan asetelmaan muut koirat, kisatilanne, kaatosade ja huono tuuri, niin perinteinen pakka on kasassa ;)

Kaikissa kuvissa ©Karoliina

6 kommenttia:

  1. hyvähyvä nyt kesää kohden vaan päivitystahtia lisäät :))
    hyvin ne sm'it menee! vitsikun ei nyt päästä nemon kanssa, ehkä sitten ensi vuonna :D

    VastaaPoista
  2. jooo yritän olla aktiivinen ja treenata paaaaaaaljon! :) (sekä tietysti päivittää ne treenit tänne)

    VastaaPoista
  3. mäki voisin joskus kattoo ne kuvat susta ja wilistä ja laittaa nettiin... en mäkään kovin ahkera oo tekemään asioita mitä oon suunnitellut tekeväni.

    tsemppiä sm-kisoihin! mä taas mietin meenkö vai en.

    VastaaPoista
  4. nonni, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks je? x)

    kuvat tuolla -> http://jhthsns.kuvat.fi/kuvat/Tokoilut+3.5.2011/

    VastaaPoista
  5. Hei. Terveiset Lappeenrannasta:) oikein kovasti pidetään peukkuja pystyssä teidän SM kisoissa! Hyvin se menee ;D Terkuin Ulla ja koirulit

    VastaaPoista
  6. Amy, iso iso iso kiitos kuvista! :) Ja nimenomaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan

    Ulla, kiitos terkuista ja peukutuksista. Me yritetään tehdä parhaamme siellä sm-kisoissa! :)

    VastaaPoista