keskiviikko 24. elokuuta 2011

This is a new start

Paljon on sattunut ja tapahtunut! Mutta me ollaan silti treenattu luvattoman vähän...
Yritän saada kaikki ajatukset lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta katsotaan miten siinä onnistun. Saikkupäivänä kun ei ole kamalasti muuta tekemistä :)

Wili vanhenee päivä päivältä ja siitä huomaa jo, että on aivan erilaista olla nuori ja vetreä kuin vanha ja kankea. Lihakset on hyvässä kunnossa, painoa on kerääntynyt taas hieman liikaa vaikka ruoka-annokset on pieniä ja pyrin tekemään pitkiä lenkkejä muun harrastamisen ohella!
Meillä on lauantaina ortopedi, joka matkustaa Italiasta asti Suomeen. Olen kuullut kyseisestä miehestä pelkästään hyvää! Sitä siis odotellessa :)

Päästiin myös KATin agilityryhmään talveksi. Eli treenit jatkuu Hyvinkään lämpimässä hallissa ja päätin, että treenimotivaation syttyessä lähdetään kisaamaan. Siis ihan oikeasti kisaamaan ja hankkimaan ne nollat! Eihän tästä muuten tule mitään. Harmillisesti missasin viime viikonlopun piirimestaruuskisat (ja vielä oman seuran järjestämät!) työvuorojen takia.

Toko on päässyt hieman kuolemaan. Perusasentojen viilausta, seuraamista ja luoksetuloa ollaan tehty aina silloin tällöin lenkkien ohella. Mutta muuten tavoitteellinen treenaaminen on jäänyt unholaan. Päätin, että meillä ei ole mikään kiire mihinkään, kun kuitenkin junnataan avoimessa luokassa koko loppu elämä. Tai en vain usko, että pieni russeli on hauskuttamassa yhtäkään ihmistä voittajaluokassa, ikinä.
Agilityä ollaan treenattu :) Hieman saan hehkuttaa mun koiraa koska se on vaan niin hieno! Se irtoaa, huutaa ja painaa täysillä. Wili nauttii siitä lajista niin kovasti! Ei lisättävää (paitsi, että mulla on hieno koira).

Hammaskivenpoistoon pitäisi varailla aikaa ja kävinkin viime hieronnan yhteydessä tiedustelemassa hintoja ja kyllä se siellä parissa huntissa pyörii. Eniten mua tässä koko operaatiossa jänskättää vaan se, että täytyy pitää kisaamisesta taukoa (me kun ollaankin viime aikoina kisattu niin ahkerasti! :D), mutta mitäpä sitä ei terveyden eteen tekisi.

Eipä meille tällä kertaa sen kummempaa! Nyt ehkä ujosti lupailen kertoa meidän kuulumisista hieman useammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti