tiistai 30. elokuuta 2011

Hieronnassa :)

Heh tätä päivitystahtia :D
Ollaan me reippailtu jokaikinen päivä ja käyty pitkällä lenkeillä! Oon saanut myös ton miehen painon tippumaan koska viime aikoina oli tapahtunut pientä lihomista. Kesäkiloja vai mitä ;) Paino oli noussut 7,4kg, mutta viidessä viikossa olin saanut pudotettua sen 6,85kg. Se on paljon viidessä viikossa, siis aivan liikaa! Mutta reipas liikunta ja ruoan pienoinen vähentäminen on tehnyt tehtävänsä. Alimillaan Wilin paino on ollu tänä vuonna 6,6kg ja sillon se oli melkoinen sporttimalli, eli kaukana ei olla tästä tavoitteesta! Mutta siihen tavoitteeseen pyrin hieman hitaammin :)

Wilin selkä oli kokonaisuudessaan hyvin auki. Hieman oli kireä oikean lavan seudulta, mutta muuten oli erinomaisessa kunnossa. Wili nautti koko hieronnan ajan, kun me Tytin kanssa rupateltiin mukavia :)
Seuraava aika on vasta 6 viikon kuluttua ja katsotaan miten hyvässä kunnossa koira pysyy, kun hallikausikin alkaa nyt torstaina!

Meillä lähtee myös tulevien viikkojen aikana back on track-loimi tilaukseen meidän luottohierojan kautta! En malta odottaa, että päästään käyttämään sitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti