keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Avoimin mielin avoimeen

Apua! Tänään palaveerattiin tokon-sm joukkueen tiimoilta (ja seuran muita asioita unohtamatta!). Niin sitten on käydäkseen, että me mennään avoimeen luokkaan kisaamaan. On kiva asettaa tavotteita, mutta nyt pitkästä aikaa kiristää kaulalta ja on vaikea saada happea:D Tavoitteita on tosiaankin täytettäväksi ja parempaan pyritään jatkuvasti.

Yhteiskoulun hiekkakentällä pitkästä aikaa kunnon treenit. Teemana avoin luokka. Treeniseurana Susan ja koirat :)

Paikallamakuu; 2min, Ruut Wilin vieressä. Normi makuuna, mutta minuutin jälkeen kävin piilossa 15 sekuntin ajan. Makasi hyvin ja ei pyörinyt eikä hyörinyt. Ei piippailuja ja hieno makuu siihen verrattuna että eka kunnon kisamainen (palkaton ja ajallisesti pitkä) makuu pitkästä aikaan!
Seuraaminen; Susan käskytti. Lähti tosi hitaasti liikkeelle. Oma kroppa oli jännittynyt koska pelkäsin, että Wili lähtee edistämään tai että se alkaa huutamaan. Tosi nätti seuruu ja pysähdyksetkin ihan kivoja. Käännöksissä tsempattavaa! Juoksuosuudella lähti reippaasti mukaan eikä ottanut yhtään häiriötä Susanista. Kontakti pysyi pääosin koko ajan. Melko hieno:)
Luoksetulo; Wili ei lähtenyt ekasta käskystä luokse (?). Stoppasi käsimerkillä, mutta meni maahan. Kokeiltiin uudestaan ja nyt äänellä, pysähtyi mutta meni maahan. Joo tää ollaan osattu joskus, joten kaukana ei voida olla oikealta polulta. Lähdetään nyt rakentamaan tätä uudestaan kierrättämisellä ja uudella käskyllä. Hieno siitä vielä tulee.
Liikkeestä maahanmeno; Seuruuseen lähti jo paremmalla dravilla. Maahan meni nopeasti ja ei reagoinut vaikka kävin koiran takana. Vähän pää kääntyi, tätäkin voidaan hioa. Kaikin puolin hyvä. Istumisen ennakointi vain harmittaa!
Kaukot; Matka 8m, koska liikkuri unohti pysäyttää aikaisemmin;D kokeilin huvikseni pidemmällä matkalla. Hyvät ja nopeat vaihdot. Vähän olisin ehkä kaivannut sitä intoa, mutta tällä oltaisiin saatu 9-10?
Liikkeestä seisominen; Kaikin puolin jees, mutta kun kävelin koiran taakse niin pyörähti ympäri. Tähänkin vaan etupalkka niin ongelma on poissa:)
Nouto; Nouto suoritettiin vieraalla kapulalla ilman sytyttelyjä/tutustumisia. Ja poikkeuksellisesti suhteellisen isolla ohjatun kapulalla:D Kivalla vauhdilla noudettu, sivulla mälväsi. Itse otin kapulasta liian aikaisin kiinni (olisi syytä kuunnella liikkuria). Toisen kerran nouto ja Wili haukahti lähtiessään. Nyt mälväsi jo vähän vähemmän ja mä muistin odottaa käskyjä loppuun asti. Kokonaisuudessaan aika hieno.

Hyppyä ei otettu tällä kertaa. Paketti on kivasti kasassa. Suurin projekti on paikallamakuu, mutta tästä lähtöpisteestä on hyvä lähteä. Reilu kuukausi aikaa hioa ja hioa! Muuta huomioitavaa treeneistä; Wili huutaa koko ajan, jatkuvasti. Se on häiritsevää ja on saatava loppumaan. Heti kun kierrokset nousee niin metelikin nousee.

3 kommenttia:

  1. Se oli hyvän näköistä menoa teiltä. Erityisesti liikuttavaa oli katella miten pieni urhea russeli taisteli ison kapulan kanssa =)
    Pakettit untuu olevan kasassa, nyt vain sitä hienosäätöä ja hyvillä mielin sm kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Töitä on silti paiskittava reilusti jotta pääsen haluamaani tulokseen :)
    Pieni urhea russeli tosiaan piti hauskaa sen kapulan kanssa:D toivotaan, että kisoissa mennään vähintään yhtähyvällä meiningillä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos eilisistä treeneistä :D

    Linkitin teidät meidän blogiin. Jos haluut lukea meidän blogia, sun tarttee lähettää mulle sähkäriä, että voin lisätä sut kutsuttuihin lukijoihin :) Tässä mun sähkäri just in case: jhthsns (at) yahoo.com

    VastaaPoista